tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kausi on peruttu

Kausi 2011 Suomessa on peruttu. Kukaan ei tiedä kuka pelaa missäkin ja milloin ja ketä vastaan. Kukaan ei tiedä eikä ketään kiinnosta. Timo Marjamaa on luovuttanut, hän on laskenut kynän kädestään ja paperipinkat ovat saaneet kyytiä. Lasse Lehtinen pyörittelee päätään ja Sauli Niinistön mielestä rullaluistelun ylivoima kesäisellä Töölönlahdella vie mielenkiinnon. On selvää, että kausi 2011 on peruttu.

Feikkausliigan voittopokaali, Suomen mestarin tunnus, ojennetaan Helsingin Jalkapalloklubille. Jari Litmanen saa vihdoin SM-kultansa. Samalla Litti kruunataan kauden pelaajaksi. Muita mitaleita ei jaeta, eikä muita edes noteerata. Kukaan ei putoa liigasta, eikä Ykkösestä nousta. Ykkösestä putoaa kuusi seuraa, Kakkosesta nousee yksi, Kakkosesta putoaa kolme, Kolmosesta ei nouse kukaan, cupin finaali pelataan juhannussunnuntaina Talin hallissa.

Oikeudenkäynti sambialaisia ja singaporelaisia huijareita vastaan käydään sitten joskus. Sinikaarti pitää Junaittidin hautajaiset. Oulussa Juha Malinen itkee itsensä uneen. Palloliiton saunassa saunotaan. Yllätysvieraina encoren vetävät yleisön villiten Pekka Hämäläinen ja Antti Muurinen.

Innostu tässä nyt tulevasta kaudesta, kun liigan otteluohjelmaa ei tiedä, eikä Ykkösen nousija- ja putoajamäärää tiedä kukaan. Mutta ai niin: onneksi kausi 2011 on peruttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti